VİŞNE PESTİLİ YAPARKEN BUNU MUTLAKA UYGULAYIN. KOLAY VİŞNE PESTİLİ NASIL YAPILIR?

#pestil #vişne #atıştırmalık
Evet vişnenin o mükemmel rengini koruyarak yumuşacık pestil yapacağız. Erik ve kaydı pestili sonrası şimdide farklı şekiller vererek Vişne Pestili yapalım. Hele bir de içi fıstık doğulu yaptım ki görmelisiniz ve mutlaka tatmalısınız. Yapımı da oldukça kolay. Yapışma derdi yok bu uygulama ile. Hadi tarifimize geçelim.
✅4 kilo vişne
14 yemek kaşığı ( biraz dolu olsun ) mısır nişastası
✅1 su bardağı şeker
✅4 su bardağı su
Üzerini tül ile kapatalım güneşte 2-3 günde kuruyacak. Hava ve güneş alması şart. Güneş onu daha bir pişirip lezzetlendirecek.
Suyunu süzgeçten geçirme öncesi ve sonrası olarak 2 kayntma süresi var. Hepsi bu.
Afiyet olsun.
????????
#pestil #albalı #qəlyanaltı Bəli, alçanın mükəmməl rəngini qoruyub saxlayaraq yumşaq meyvə pulpasını hazırlayacağıq. Gavalı və moruq pulpasından sonra müxtəlif formalar verərək Albalı qabığı hazırlayaq. Xüsusən də şərq püstəsi hazırladım, mütləq baxıb dadmalısınız. Hazırlanması da olduqca asandır. Bu proqramda yapışma problemi yoxdur. Gəlin reseptimizə keçək. ✅4 kilo albalı 14 xörək qaşığı (bir az dolu) qarğıdalı nişastası ✅1 stəkan şəkər ✅4 stəkan su Üstünü tüllə bağlayaq, 2-3 günə günəşdə quruyacaq. Hava və günəş lazımdır. Günəş onu bir daha bişirib dadlandıracaq. Suyu süzmədən əvvəl və sonra 2 qaynama dövrü var. Hamısı budur. Nuş olsun.
????????
#pestil #cherry #snack Yes, we will make soft fruit pulp by preserving the perfect color of the cherry. Let's make Cherry Peel by giving different shapes after the plum and the raspberry pulp. Especially, I made a pistachio eastern, which you must see and taste. It is also quite easy to make. There is no sticking problem with this application. Let's move on to our recipe. ✅4 kilos of cherries 14 tablespoons (just a little bit full) cornstarch ✅1 cup of sugar ✅4 glasses of water Let's cover it with tulle, it will dry in the sun in 2-3 days. It needs air and sun. The sun will cook and flavor it one more time. There are 2 boiling periods before and after filtering the water. That's all. Enjoy your meal.
Emelce Lezzetli Anlar Kanalımda pratik ve çok lezzetli tariflerin videolarını bulacaksınız.Bizi Takip edin lütfen.