E DEVLET RİSK RAPORU NASIL ALINIR NASIL OKUNUR? KREDİ NOTU NEREDEN NASIL ÖĞRENİLİR? FİNDEKS NEDİR?

E devlet risk raporunuz nasıl alınır?E devlet risk raporu nasıl okunur,ne anlama gelir,nasıl yorumlanır?Kredi notu e devlet risk raporunda yazıyor mu? Findeks risk raporu ve kredi notu nedir,nereden nasıl alınır?E devlet risk raporu ve findeks risk raporu arasındaki fark nedir?E devlet risk raporu açılmıyor neden?
Evet dostlar risk raporu ve kredi notu konusu karışık.Bilgi kirliliği almış başını gitmiş durumda.Risk raporunu almak basit asıl önemli olan ne anlama geliyor,nasıl tercüme edilir bunu çözmek.Kredi notunu öğrenme mevzusu bambaşka bir hikaye.Bu soruların hepsini yaptığımız araştırmalardan ve direk kaynağından aldığımız bilgilerle görsel ve videolarla tane tane,dürüst,sade ve net şekilde cevaplıyoruz.Ciddi emek verdiğimiz bu video ile kafa karışıklığına son veriyoruz.
Tavsiye:Hiçbir çıkar gütmeden videoyu sabırla sonuna kadar izlemeniz cevapların biraz daha kolay anlaşılmasını sağlayacaktır.
Umarım yardımcı olmuşumdur.İyi seyirler.

TBB Risk Merkezi İLETİŞİM-444 99 69

Gerçeği gerçek olmaktan çıkartmayıp hakikati önünüze sermek,yeri gelince bilmediğiniz konularda yol göstermek,samimiyeti mihenk taşı belleyip insanları bilgilendirmek,araştırmayı ve öğrenmeyi sevenlerin uğrak adresi olmak temel prensibimdir.

Hadi hep birlikte mevzulara parmak basalım!!!

Mevzuatlar:Adamakıllı kanal!!!

İçeri gelmek istersen-------https://www.youtube.com/channel/UCDJn37WSoGFxyjjU2VvmV3A

Random Video