Güvercinlerde hırıltı tedavisi #2

merhabalar herkese bugün hastalıktan bir tane kuşum öldü ve bir tane daha kuşum rahatsızlandı ve onu tedavi etmeye başladım ve tedavi sürecini de sizinle paylaşmak istedim sizde benim uyguladığım tedaviyi uygulayabilirsiniz

Tedavi için gerekli malzemeler

1)bir diş sarımsak
2) elma sirkesi


Tedavi ;
1) öncelikle hasta olan kuşumuzu diğer kuşların yanından ayırın

2) bir diş sarımsağı 2'ye bölünüz.Böldüğünüz parçanın bir tanesini kesikler atın (buradaki amaç sarımsağın kuşun midesine gittiğinde sarımsağın daha iyi hazmetmesidir) kuşunuzun ağzını açın ve gırtlak yoluna doğru sarımsağı itin ve kuşlar rahat bir şekilde yutamayacağı için hafif hareketler ile midesine gitmesine yardımcı olun.

3) koyduğunuz su miktarına göre sirke kapağına sirke koyup hasta olmayan güvercinlerinize verin bu sirkeli suyun tadı kötü olacağı için içmezler pek önünde 2 gün tutun suyu sonradan taze temiz su koymayı unutmayın.

Not: kuslarınızın yemliğinde kesinlikle ve kesinlikle dışkı olmasın dikkat edin kuşların dışkılarında e-coli ve salmonella gibi viral bağırsak hastalıkları vardır bu konuda Lütfen dikkat edelim.


İZLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM KANALA ABONE OLMAYI VE LİKE ATMADAN ÇIKMAYI UNUTMAYALIM LİKE ÇOK ÖNEMLİ LÜTFEN BEĞENMEYİ UNUTMAYALIM KENDİNİZE İYİ BAKIN BİR SONRAKİ VİDEODA GÖRÜŞMEK DİLEĞİ İLE...