Nevşin Mengü: Recep değişti ben olduğum yerde duruyorum #SorsalarSöylerdim No:1

İlk konuğumuz Nevşin sözünü sakınmayan biri. “Türkiye’de sert kadın olmak gerekiyor, yoksa tatlış kız muamelesi yapıyorlar” ve “Bu din polisliğinden sıkıldım, günahsa cehennemde ben yanacağım, sana ne” gibi cümleleri var. İzleyin, göreceksiniz…

Gazeteci Nevşin Mengü, evlenmeyi düşünüp düşünmediğinden medya dünyasında tanıdığı en ilginç kişiye dek hayatına dair birçok konuya değindi.

“Türkiye’de sert kadın olmak gerekiyor, yoksa tatlış kız muamelesi yapıyorlar” diyen Mengü, artık genç bir gazeteci olmadığını vurgulayarak “İtiraf etmek gerekirse bol bol botoks yaptırıyorum, acılı bir şey” diye ekledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkındaki soruları yanıtlayan Mengü, hangi Türkçe rap şarkıcılarını dinlediğini de ilk kez açıkladı.

Gazeteci Nevşin Mengü, sosyal medyada içkili bir fotoğraf paylaştığında gelen eleştirilere de tepki gösterdi. Mengü, “Sıkıldım bu din polisliğinden... Ne var, yasak mı? Şeriata geçtik haberimiz yok mu? Evet günah da, sana ne, cehennemde ben yanacağım. Sana mı düştü bunun derdi ya” dedi.

- Bu yapımı beğendiyseniz kanalımıza abone olabilirsiniz: http://youtube.com/mustafakuleli

Ayrıca buralar da var:
http://twitter.com/mkuleli
http://www.instagram.com/mkuleli