Maskenin Altında Ne Gizleniyor, Bu Programda Masonik Ritüeller Var Mı?

Televizyon kanallarında ahlaksız yayınlara tepkiler sürerken, şimdi de dinsiz, paganist, satanist öğeler taşıyan yayınlar gösterilmeye başlandı. Türkiye kamuoyunun din ahlak ve değerleriyle en küçük bir bağlantısı olmayan bu ifsat yayınlarına çığ gibi tepkiler yükseldi. “Maske Kimsin Sen?” adı altında hazırlanan programa RTÜK inceleme başlatsa da haftada bir yayınlanan program, haftada 2 güne çıkarılarak adeta meydan okundu. İfsat hareketlerinin bu cüreti, “Haklılar haksızlar kadar cesur olmadıkça hak galip gelmez” sözünü kamuoyunun gündemine getirdi.
Televizyon kanallarında gösterilen ahlaksız yayınların ardı arkası kesilmiyor. Bunlar yetmiyormuş gibi bir de son haftalarda “Maske Kimsin Sen?” adı altında bir program düzenlenmeye başladı. RTÜK’ün inceleme başlattığı program birçok “paganist” ve “satanist” öğeleri içerisinde barındırıyor. Geçtiğimiz hafta programa gösterilen tepkiler nedeniyle başlatılan inceleme hakkında konuşan Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, FOX TV’de yayınlanan 'Maske Kimsin Sen' isimli programa 'çocukların korunması özelinde' inceleme başlatılacağını duyurmuştu. Uslu, "Bu program ile ilgili RTÜK işlem başlatacak mı? Bu program kalkmalı" diyen bir paylaşıma yanıt verdi. Uslu, "Evet, ilgili program özellikle çocukların korunması özelinde ilgili kanalın denetiminden sorumlu uzman arkadaşlarımız tarafından titizlikle incelemeye alınacaktır" ifadelerine yer vermişti. FOX TV'de önceki cumartesi akşamı ilk bölümü yayınlanan sapkın yarışma hakkında sosyal medyada çığ gibi tepkiler yükseldi. Duyarlı vatandaşların RTÜK’ü göreve çağırdığı tepkilerde toplumun kültür ve değerlerine savaş açıldığı ifade edildi.

TOPLUMU ZEHİRLİYORLAR
Bir taraftan gündüz kuşağı programları, diğer taraftan ahlaksız diziler, öbür taraftan ise Netflix yayınları toplumun altına dinamit koyuyor. İnsanları kendi inanç, değer ve kültürlerinden koparıp; toplumu içerden çökerterek istedikleri şekilde sömürme amacıyla hazırlanan bu yayınlar her geçen gün daha fazla insanı zehirliyor. Her gün ayrı bir skandal her gün ayrı bir ifsat faaliyeti... “Güldür Güldür” adıyla topluma yozlaşma pompalayan bir tv programında da, geçtiğimiz aylarda bir imam, alay konusu hale getirilmişti. İmam kıyafeti giymiş karakter, aynı zamanda küpe takmış ve parmak arası terlikle canlandırılarak dalga geçilmişti. “Arka Sokaklar” isimli ifsat edici dizide de İslam’ın şiarlarından olan çarşafı giymiş bir kadın, sözde kızını bir “terör örgütü”ne göndermiş diye tahkir edilerek aşağılandı. Çarşaflı kadına, “Sizin hayatınız yalan” denilerek hakaret üstüne hakaret yağdırıldı. Toplumun dini değerlerini aşağılama suçunun işlendiği bu diziye RTÜK’ün herhangi bir yaptırım uygulamaması ise ayrı bir fecaat.

KAMUOYU TEPKİLİ; RTÜK GÖREVE!
Bir diğer toplumu yok etme projesi de Netflix. Her yayınında “eşcinsellik”, “feminizm”, “toplumsal cinsiyet” gibi konuların ya direk ya da dolaylı işlendiği bu platform, genç kuşakları kendi değerlerine düşman hale getiriyor. Toplum ve değerlerimize düşmanlık eden bu tür yayın ve yayın organları kamuoyundan tepki almalarına rağmen ifsatlarını sürdürüyor. RTÜK, yapılan ciddi oranda şikâyetlere rağmen bu yayınlara doğru düzgün bir yaptırım uygulamıyor. Bu da değerlerimize saldırıların sürmesinin önünü açıyor. Kamuoyu; bu tür yayınlar yapan tv, programcı, platformlara yönelik ciddi tepkiler gösterilmesi gerektiğini; RTÜK, CİMER ve diğer bütün şikayet ve protesto hakları kullanılarak bu tür yayınların önüne geçilmesi gerektiğini deklare ediyor.