POLYUSHKA POLYE ROCK VERSION // камень Полюшkо Поле // RED ARMY MARCH ROCK // KAZAK ATLILARI

Merhabalar,
ben oğuzhan türe. kanalımın ismi music composition. yeniden sizlerle bir marş rock cover ı yani march rock cover ile karşınızdayım. videomun müziği spiky4strings e aittir. spiky4strings oldukça yetenekli bestekar olmakla yeni nesil bestekar dır. bu videomda kızıl ordu rock marşı yani red army march rock ile karşınızdayım. ismi poyushka polye rock version - камень Полюшkо Поле - red army march rock - kazak atlıları dır.

Polyushka polye şarkısı türklerin kazak atlıları diğer adı ile cengizin atlıları ndan uyarlanmış bir şarkıdır. polyuhska polye ww2 russian march yani ikinci dünya savaşı rus marşı olarak da anlır ve kızılordu marşı yani red army march olarak bilinir.
soviet union rock march - sscb marşı olan polyushka polye rock version ile sizlere hem duygusal hem de haraketli bir şarkı sunmaktayım.

Polyuşko Pole (Rusça: Полюшkо Поле) Sovyet şarkısı dır. Şarkının aslının Rus İç Savaşı sırasında yazıldığı ve Kızıl Ordu tarafından söylendiği rivayet edilse de çeşitli tartışmalar mevcuttur.
Şarkı Lev Knipper tarafından bestelenmiş, sözlerini Viktor Gusev yazmış 4. Senfoni "Komsomol Askerine bir Şiir" (Поэmа о бойце-kоmсоmольце)"nin 1. bölümü "Andante maestoso-Allegro"nun ikinci temasıdır. Knipper`ın bestesi ilk defa 1934'de Moskova'da Aleksandr Vasilieviç Gauk yönetiminde seslendirildi. II. Dünya Savaşı Sırasında`nda Sovyetlerin yürüttüğü Büyük Vatanseverlik Savaşı sırasında bilinen parçalardan biri haline gelmiştir. Bu şarkı birçok defa yeniden yorumlanmıştır ve Sovyet grubu Poyuşçiye Gitarı (Rusça: Поющnе гntáры) tarafından da rock parçası haline getirilmiştir.
Ağır başlayan ve gittikçe güçlenen melodisi ile en güzel Sovyet parçalarından biri olarak kabul edilir.

Polushka Polye Rusça Şarkı Sözleri

Пoлюшko-пoлe
Пoлюшko шnpoko пoлe
Eдyt дa пo пoлю гepon
Пpoшлoгo bpemehn гepon

Betep paзbeet
Зx, дa пo зeлehy пoлю
Иx yдaлыe пechn
Пpoшлoгo bpemehn пechn

Toльko octabnt
Иm бoebyю cлaby
И зaпылehhyю дopoгy
Bдaпь yxoдrщyю дopoгy

Пoлюшko-пoлe
Bnдeлo heaлo гopr
Былo лpoпntaho kpobью
Пpoшлoгo bpemehn kpobью

Ben Oğuzhan TÜRE. Kanalımın ismi Music Composition.
Bu kanalımda yeni nesil beste akımı doğrultusunda müzik çalışmaları paylaşmaktayım. Kanalımda popüler şarkı cover ı , beste ve oldukça yetenekli bestekar ve müzisyenlerin çalışmalarına yer vereceğim.

Lütfen videomu izledikten sonra beğenmeyi ve abone olmayı unutmayın.

ÖNEMLİ NOT !!!
Videolarım izinsiz kullanıldığı takdirde yasal işlemler başlatılacaktır

İyi Seyirler
Music Composition
oguzhanture33@gmail.com