VİDEO SESİMİZİ MÜKEMMEL YAPMANIN EN İYİ YOLU NASIL YAPILIR ?, Youtube dersleri #3

Ben bu videomda Youtube de video sesimi mükemmel yapmanın en iyi yolu programda güzelleştirme inceleme düzeltme yapma nasıl yapılır gösterdim. Camtasia studio da ekran kayıt yaptım,sesi mp3 nasıl dönüştüme, audacity en kaliteli sesi arttırma inceltme güzel yapma yı nasıl düzeltme yaptım ,nasıl mükemmel hale geldi ve güzel konuşma sesimi program da wav formatı na nasıl çevrilir ve dışa aktarma video montaj düzenleme gösterdim.İyiseyirler.
Videom işinize yaradıysa destek olmak adına videomu "beğen" meyi kanalıma " abone ol" mayı unutmayınız.Teşekkürler herkese.

Videom işinize yaradıysa destek olmak adına videomu "beğen" meyi kanalıma " abone ol" mayı unutmayınız.Teşekkürler herkese.

Abone olmak için: https://www.youtube.com/c/AdnanVideoEdit?sub_confirmation=1

Video düzenleme dersleri : https://youtu.be/HXLdzUNjvHM
Android video edit dersleri : https://youtu.be/2eg3HFQrSWM
Photshop eğitim Dersleri : https://www.youtube.com/watch?v=wqn3VCJmTz4&list=PLZIV5PYLNjJeeEClgEcp8Ss5oyJJhyw1e
Yotube dersleri : https://www.youtube.com/watch?v=tXGT8rZJsyQ&list=PLZIV5PYLNjJeZgJPYwQSXWFDh6qvoNLmX
mail:gokayreklam@hotmail.com

Merhabalar ben Adnan,Youtube maceramda eğitim videoları yayınlamak için bu kanalı kurdum.Youtube video montaj izlenme teknikleri abone arttırma ,photoshop camtasia video montaj movavi video corel draw programları hakkında eğitim videolar paylaştğım Eğitim kanalıma abone olarak ücretsiz tüm Eğitim derslerimizden haberdar olabilirsin
İlginiz için şimdiden teşekkürler. #mükemmelses #sesdüzeltme #nasıl yapılır #diksiyon #audacity #şarkı