Hinterkaifeck Olayı : Bir Ailenin Gizemli Bir Şekilde Ölü Bulunduğu Olay ( Tüm Gerçekler)

Edit programında bir hata oluştu bu yüzden video kaydedilemedi. Çok uğraştım sonuca varamayınca ekran kaydı almaya karar verdim , bazı montaj hataları ve kalite düşüklüğü olabilir...
Abone olmayı ihmal etmeyiniz.
instagram : @ibrahimonen35

kanalıma tıklayarak diğer videolara da göz atabilirsiniz

Hinterkaifeck Olayı :
Lorenz Schlittenbauer , çiftlik evinin yakınında onlara komşuluk ediyordu , ayrıca , Viktoria Gabriel ile bir ilişkisi olduğunu ve 2 yaşındaki Josef'in babası olduğunu söylüyordu.

bunun doğruluğunu onaylamak için josef'in doğum belgesine bakıldığında Baş harfleri "LS" olan bir adam olduğu görülüyor.Bu bir doktorun isminin baş harfide olabilir di ama bu kadar tesadüfün olabileceğini zannetmiyorum. Ancak yinede josefin babasının kim olduğunu bilemeyiz.

şimdi gelelim

Lorenz Schlittenbauer neden kritik bir insan olduğuna

polislerin yaptığı açıklamaya göre ahırda bulunan cesetlerden ikisi sonradan yer değiştirmişti . olay yerine ilk giden kişi de Lorenz Schlittenbauer' di böylece herkesin şüphesini çekmeyi başarmıştı. kendisine yapılan soruşturmalarda olayı anlatmaya karar vermişti .

Çiftlik evine giden siparişlerin kapıyı açan kimse olmadığı için geri döndüğünden ve günlerdir şüpheli bir şekilde ses alınamdığından orayı incelemek üzere çocuklarını gönderdiğini söyledi , Giden çocukları da evde kimsenin olmadığını , yalnızca ahırdan hayvan çığlıklarının duyulduğunu söyleyince , Lorenz hemen
2 komşusuna haber verip birlikte evi kontrol etmeye gitmişlerdi. Gittiklerinde tüm kapıların kilitli olduğunu içeriye yalnızca makine dairesindeki ahır kapısından girilebiliyordu.Böylece ahıra girebilmişlerdi .söylediklerine , bir sığırın bağlanmadığını içeride dolaştığını da ekledi.

komşusu olacak kişi

Pöll, “Orada bir ayak var” diye bağırdı.içeri karanlıktı onun kim olduğunu anlamak için de onu köşeye çektim ve bunun Andreas Gruber olduğunu anladım.
aynı şekilde Cäcilie Gabriel'i de köşeye çekti böylece kim olduğunu anladı. Daha sonra oğlumu aramak için ahır koridorundan eve gittim.
Daha sonra mutfağa ve oradan yatak odasına gittim. Orada oğlumu bebek arabasında başı paramparça yatarken buldum. son olarak da
mutfağa bakan küçük odaya gittim. Orada yatak yerdeydi. Yatağı kaldırdım ve altında bir kadın cesedi gördüm. bu kadın cesedi ise hizmetli Maria Baumgartner aitti.


Lorenz Schlittenbauer olayları bu şekilde anlatmıştı ve yaptığı bu açıklama ile ahırda bulunan cesetlerin nasıl sonradan yer değiştirdiğine cevap olmuştu.

ben de Lorenz' in evi incelemek için birlikte gittiği komşularının yaptığı açıklamaya baktım ve yaptıkları konuşma birbirleri ile uyuşuyordu.

zaten bir çok insan lorenz'den şüphelenmişti hal böyle olunca lorenz o insanlara dava açmıştı ve açtığı davayı da kazanmıştı. şimdi bu anlattıklarım burada dursun ve gelin 2.şüpheliye bakalım ...