Mintaze Çınar son yolculuğa uğurlandı

MİNTAZE ÇINAR TOPRAĞA VERİLDİ

Karadeniz Ereğli’de, hayata veda eden Çınar Boru Kurucusu Abdurrahman Çınar’ın eşi Mintaze Çınar son yolculuğa uğurlandı. Cenaze katılan yüzlerce kişi Çınar ailesini yalnız bırakmadı.
İş dünyasının önemli sanayicilerinden Çınar Boru’nun kurucusu Abdurrahman Çınar’ın eşi, MÜSİAD Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Abdülkadir Çınar ve Muhammed Said Çınar’ın anneleri, Engin Mehmet Özertan ve Sezai Yıldırım’ın kayınvalideleri Mintaze Çınar hayatını kaybetti
Merhumenin cenazesi Çavdarlı mahallesi Seyyid Nasrullah Cami’sine getirildi.
Çınar ailesi, cami önündeki alanda taziyeleri kabul etti. Karadeniz Ereğli Müftüsü Sabri Kütükçü’nün kıldırdığı cenaze namazında Merhume Mintaze Çınar için helallik alındı. Daha sonra Çınar, Şehir Mezarlığı’nda son yolculuğa uğurlandı.
Cenaze törenine Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen ve Hamdi Uçar, Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, MÜSİAD eski Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, MÜSİAD eski Genel Başkanı şimdiki Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Başkanı Nail Olpak, Demokrat Gazetesi İmtiyaz Sahibi AK Parti önceki dönem İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, Çınar Boru Fabrikası çalışanları, iş ve siyaset dünyasından çok sayıda kişi katıldı.