YEDİ GÖLLER VLOG (KIŞ KAMPI )

Merhaba arkadaşlar iki gün yedi göllerde kamp kurduk kasım ayının ortaları olduğu için akşam biraz soğuktu eğer kamp kuracaksanız sağlam bir ekipmana sahip olmanız gerekiyor akşam 6 dan sabah 9'a kadar kamp ateşi , küçük büyük tüp yakmaya izin veriyorlar. kamp ateşi için kova veriyorlar ama yanınızda odun götürmeniz gerekiyor kamp yerinde odun satılıyor ama o da pahalı . Yedi göller girişi 30 tl kamp kurmak çadır başı 60 tl odun 100 tl telefonu şarza bırakmak 10 tl toplamda 200 tl gibi bir masrafımız oldu siz evedn pawerbank ve odun getirirseniz 90 tl kamp kurabilirsiniz bu arada kamp hizmeti olarak hiç birşey yok sadece lavabolar var lavabolardaki pirizleri bile kullanamıyorsunuz. Yedi göllerde kamp planlıyorsanız en az iki gece kalacak şekilde planlayın yol artı çadırı kur kaldır derken bayağı zamanınız gidiyor.



Yedigöller milli parkı Bolu ilimizin 42 km kuzeyinde kayın ağaçlarının bol olduğu muhteşem
güzelliklerin olduğu ormanımızın içinde bulunan yedi adet eşsiz güzellikte ki göllerin yan yana dizilmesi ile oluşmuş eşsiz bir yer.
Bu milli pakın içinde kamp yapma imkanı vardır .Kiralık evler de mevcut .İnternet ve telefon
sorunsuz iletişim mevcuttur.
Bu güzel beldeye gitme amacınıza göre hazırlık yaparak gidiniz .Eğer kamp yapıp yada ev kiralayacaksanız buradaki markette alacağınız sınırlıdır .Tedarikli geliniz. Günü birlik gelecekseniz büfe ,cafe ve restarant mevcut.
Ben ağaçların yaprakları sararınca sonbaharda nasıl olur merak ettiğim için gene gideceğim kısmet olursa.
Sizlerin de kısmet olursa bu güzel bölgemizi görmeniz çok isterim.





Önemli Not :Toplu taşıma bulunmadığından, Milli Parka ulaşım seyahat acentaları aracılığıyla yapılan turlar ve özel araçlarla yapılabilmektedir. Kış aylarında kar yağışı ve buzlanma sebebiyle Milli Parka ulaşım yollarının kapanma ihtimali bulunmaktadır.
Milli park yolu boyunca herhangi bir alışveriş imkanı bulunmamakla birlikte Milli park içerisinde temel ihtiyaçların karşılanabileceği Lokanta ve büfe bulunmaktadır.