HAKAN GÜRSES (Hakan Cımbız Ve Volkan Kılıç) Hakan Gürses Benim Dedi Sahte Dediğinin Sesini Kullandı

ANLATACAKLARIM VAR
4. BÖLÜM: HAKAN GÜRSES

Hakan Gürses Kimdir? Nereli Kaç Yaşındadır?

1976 tarihinde Hatay’da doğan sanatçı Hakan Gürses, müzik hayatına çocuk yaşlarda başlamış ve ilk olarak bağlama çalmıştır.Kısa süre içerisinde düğünlerde bulunmaya başlayan sanatçı, askerlik vazifesine kadar düğünlerde şarkı söylemeye devam etmiş ve askerden geldikten sonra ise İstanbul Unkapanı’na gitmiştir.

Unkapanı’nda Uslu Kanbay ile tanışmış olan ünlü sanatçı, onu Universal müziğe götürmüş ve orada Universal Müzik yetkililerine kayıtları dinlettirmiştir.Universal Müzik ünlü sanatçının sesini çok beğenerek albüm için onayı verir.Bu onaydan sonra 1999 tarihinde Hakan Gürses, ilk albümü olan “İsyan” albümünü Universal Müzik etiketi ile çıkartır.kimdirkim/com Bu albüm 1 milyondan fazla satış rakamı elde ederek herkesin ilgisini çeker.

2001 tarihinde “Ben Babanın Oğluyum” isimli 2. albümünü Kanbay Müzik etiketi ile çıkartan sanatçı, yine aynı firmadan 2003 tarihinde üçüncü albümü olan “İnsafsız/Gönül Teknem” isimli albümü çıkartmıştır.

Yapımcı firma Kanbay Müzik ile yaşadığı sorunlar nedeniyle yaklaşık olarak 8 yıl müziğe ara vermiş olan sanatçı, 2011 tarihinde tekrar müziğe geri dönmüş ve Son Işık Müzik Yapım etiketi ile birlikte “Üstü Kalsın” isimli albüme imza atmıştır.

Çıkardığı Albümler Nelerdir?

1999 – İsyan
2001 – Ben Babanın Oğluyum
2003 – İnsafsız/Gönül Teknem
2011 – Üstü Kalsın