????Deprem Sonrası Maraş Esnafları Ne Yaptılar? ⭐️Kahramanmaraş Dayanışma Günleri ????3.Bölüm

#maraşesnafıankarada #kahramanmaraş #dayanışmagünleri
Ankara Büyükşehir Belediyesi depremde zarar gören Kahramanmaraşlı esnafa destek olmak için harekete geçti. Ankara ANFA Fuar alanında 17 Mart 2023 Cuma günü başlayacak olan Kahramanmaraş Dayanışma Günlerinde Kahramanmaraş bölgesinden gelen 100 esnaf satış yapıyor. Ziyaret saatleri sabah 10 akşam 10 arası gezilebilir

Altınpark ANFA Fuar ve Kongre Merkezi’nin A Salonu da dayanışma günlerine özel olarak düzenlendi. 2400 m² alanda 16-18-21 ve 24 m² satış alanları depremzede esnaf için hazırlandı. Dayanışma günlerinde ürünlerini Ankaralılarla buluşturacak 100 esnafa ABB tarafından lojistik destek sağladı. ABB ayrıca Ankara’ya gelecek olan Kahramanmaraşlı esnaf ve yanlarında getirecekleri 2 kişinin konaklama ihtiyacını da karşılıyor.

KAHRAMANMARAŞ DAYANIŞMA GÜNLERİNDE NELER OLACAK?
Kahramanmaraş Dayanışma Günlerinde; antika, ayakkabı, baharat, bakır, çanta, deri, giyim, seramik, gümüş, saat, kozmetik, kuruyemiş, kuyumcu, oyuncak, restoran, şarküteri, şekerleme, seyahat acentesi, süt ürünleri, tatlı-dondurma, yöresel ürünler ve züccaciye gibi farklı iş kollarında faaliyet gösteren esnaflar ürünlerini satılıyor.
WEB:https://isacoturoglu.com.tr/akm-fuar/ankarada-kahramanmaras-dayanisma-gunleri.html





⭐️ Video Sponsoru: https://www.isacoturavm.com/
????WEB: https://isacoturoglu.com.tr/
???? E-Ticaret Sitemiz: https://www.isacoturavm.com/
❤️YouTube Kanalımıza Bağış Yapmak İster misiniz?
⭐️https://isacoturoglu.com.tr/code/youtube-kanalimiza-bagis-yap.html ????