⭐️550₺ Değerinde ????Hopadan ÇAY Siparişi Verdik ????Kutudan Hediye Kupa Çıktı ✅Kutulu Açılış Videosu

#hopadançay #çaymarkaları #hopadangelsin
Türkiye'deki İlk çay filizlerinin dikildiği yer Olan Artvin Hopadan Çay aldık, bundan 5 yıl önce de bir kutu dolusu çay siparişi vermiştik ve 150₺ ödemiştik, tabi o zaman çay paketlerinin fiyatı ortalama 13₺ 15₺ 17₺ gibi aralıktaydı, şimdi ise ortalama bir 1k çay paketinin marketlerde 75₺ 80₺ bandında olduğunu düşünürsek, sipariş verirken araya aracı koymadan direkt fabrikadan sipariş vermenin avantajları var. İşte bu video da sizlere bu avantajlardan bahsedeceğim...

Hopadan Çayın kendi internet sitesinden ilk defa sipariş vereceklere HOŞGELDİN İNDİRİMİ olarak 20₺ indirim ödeneme esnasında otomatik olarak düşülüyor. Geçtiğimiz günler biz sipariş verirken 250₺ üzeri alışverişlerde hediye kupa gönderdiklerini gördük, kutuyu açtığımızda Yerimoni Kupanın ortalama olarak 75₺ gibi fiyatlardan satıldığını belirtmek isterim, zaten belli bir alışverişin üzerine de kargo ücreti ödemiyorsunuz, firma size bedava kargoyla gönderim sağlıyor. En çok merak edilen konu kargoyla gönderimlerde paketlerde sorun oluyor mu diye aklınıza gelebilir, videomuzda göreceğiniz gibi paketler gayet sağlam şekilde geldi.
Eğer sizlerde bizim gibi kutu dolusu sipariş vermek isterseniz hala Hopadan Çayın kendi sitesinde %15 İNDİRİM devam ediyor, isterseniz tanışma paketi olarak en çok satan ürünler ve çay kolonyasıyla paket şeklinde indirimli satılıyor, onlardan da alabilirsiniz. Biz 4 yıl önce de aldık ve memnun kaldığımız için zam geçişi olmadan çokça alalım dedik, o yüzden 550₺ civarında tuttu.
WEB: https://isacoturoglu.com.tr/cay/550%e2%82%ba-degerinde-hopadan-cay-aldik.html

5 Yıl önce İlk siparişimizi verdiğimiz Hopadan Çay kutu açılım videosu aşağıda
❤️Artvin HOPADAN ÇAY Kolisi Geldi (Şubat 2018)
⭐️Video: https://www.youtube.com/watch?v=xxCWTuM6K8w
WEB: https://isacoturoglu.com.tr/cay/artvin-hopadan-cay-kolisi-geldi.html
????Türkiye’deki Çay Markaları Videoları:
????https://isacoturoglu.com.tr/cay/turkiyedeki-cay-markalari-videolari.html
❤️Web sitemizden çay siparişi vermek için ????https://www.isacoturavm.com/arama?src=çay
????Çaydanlık Siparişi için ???? https://www.isacoturavm.com/arama?src=çaydanlık

Random Video