Paramotor | Paratrike İle Keyifli Uçuş Deneyimi Vlog | İzmir Sasalı Kent Ormanı Semaları | Yasin TAŞ

Paramotor | Paratrike İle Keyifli Uçuş Deneyimi Vlog adlı çalışmama hoşgeldiniz. Bir önceki video paylaşımımda yalnızca gökyüzünde uçarken kameraya yansıyanlara eşlik etmiştiniz. Bu video da ise evden ilk adımımı dışarı atmamla başlayan sonsuzluğa ulaşma yolculuğuma eşlik edeceksiniz.

Bir çok kişi için bilinmedik bir spor olan paramotor uçuşu , yamaç paraşütünden farklı olarak ; yüksek bölgelerdeki etkin rüzgar kuvvetini kullanma ve yükselti avantajını kullanmaktan farklı olarak , paraşütün istenilen her açık alandan hızlı bir şekilde kalkış - iniş yapabilmesini sağlayan pervaneli motora sahiptir. Bazı paramotorlar sırta çanta şeklinde takılarak kullanılırken , bazıları da bir şaseye sahip olup, tek yolcu ya da iki yolcu kapasiteli tekerlekli , sırt kısmında pervaneli motor sabitlenmiş paratrike olarak adlandırdığımız hava aracıdır. İzlediğiniz görüntüdekiler de ki de, dilerseniz izmir de bu deneyimi yaşamak için kullanabileceğiniz bir paratrikedir. Kullanabilmek için lisansa sahip olmanız gerekir. Ama yolcu kısmında uçabilmek için herhangi bir belgeye ve eğitime tabii olmanıza gerek yok.

Hemen bu deneyimi yaşayabilmeniz için ;
Paramotor Pilotu Metin Pehlivan 'ın iletişim bilgilerini paylaşayım.
instagram : @izmir_paratrike telefon : 0533 652 98 11

Uçuş ücreti şu an 400tl. İlerleyen süreçte fiyatı ne olur bilemem. Ama ömür de en az bir kez yaşanılması gerektiğini söyleyebilirim.

Paramotorla ilgili aklınıza gelebilecek bir çok soruya diğer videonun açıklama kısmında paylaştım.

Adrenalin tutkunuzu canlı tutacak etkinliklerden birisi diyebilirim.
Az biraz da uçuş yaptığımız bölgeyi tanıyalım. İzmir Doğal Yaşam Parkının hemen yanında bulunan Sasalı Kent Ormanı ve Piknik Alanında uçuş gerçekleştiriliyor. Gediz Deltası adı da veriliyor. Burası ayrıca bir kuş cenneti diyebilirim. Bir çok türden kuş sizinle beraber gökyüzünde süzülüyor. Flamingolar su üzerinde yürüyorlar.. Yukarıdan bakarak bu manzaraya aşık olmamak ne mümkün.. Gökyüzü bizim ruhumuzun neşesi olsa da , yeryüzü de kalbimizin can damarlarında dolaşan mutluluğumuz.. Her şey oradayken bizimle.. Uçuşa geçtiğimiz de kanımızla dolaşan adrenalinle her iki yüze de dokunduğunuzu hissedebiliyorsunuz.. Yukarıdayken yer de gökte sizinle.. Zaman geçirmeyin , aksiyon peşinde koşmak güzeldir :)
Sizde bu vlog deneyimim deki anlara eşlik edin.. ve hemen bir çılgınlık yapıp , uçun kaçın zıplayın yüzün .. Yapabildiğiniz ne varsa hemen şu an yapmaya başlayın..

Paramotor | Paratrike | Microlight Uçuş Deneyimi | Yasin TAŞ

Eğitim Kanalıma Abone Olun!..
https://youtube.com/ytasofficial
Kişisel Kanalıma Abone Olun!..
https://youtube.com/yasintas

https://youtube.com/