TEK WHATSAPP İKİ TELEFONDA KULLANMAK!

Aynı WhatsApp hesabını birden çok telefonda veya birden çok telefon numarasıyla kullanma hakkında WhatsApp hesabınız, yalnızca tek bir kayıtlı telefon numarasıyla doğrulanabilir. Çift SIM kartlı bir telefon kullansanız bile WhatsApp hesabınızı doğrularken numaralardan birini seçmeniz gerekir.

Doğrulanmış bir WhatsApp hesabını iki farklı telefon numarasıyla kullanmanız mümkün değildir. WhatsApp hesabınızı SMS kodu almanıza gerek olmadan yeni telefonunuza taşıyabilirsiniz. Telefon numaranız uygunsa eski cihazınızı kullanarak numaranızı doğrulayabilirsiniz. WhatsApp, eski cihaza yeni cihazınıza girmeniz için 6 haneli kod içeren bir anlık bildirim gönderir. Bu seçeneği belirlemezseniz telefon numaranızı SMS yoluyla doğrulamanız istenir.

WhatsApp hesabınızı kullandığınız cihazları sık sık değiştirmeye çalışırsanız belirli bir noktadan sonra hesabınızı yeniden doğrulamanız engellenebilir.

Lütfen farklı cihaz ve numaralar arasında çok sık geçiş yapmayın.

Kaynak: https://faq.whatsapp.com/1068436057886812/?helpref=uf_share

TechWorm | www.tech-worm.com | spekulatif@msn.com

Bilişim teknolojileri ile ilgili yaşadığınız sorunları bizlere sormaktan çekinmeyiniz. Mail adresinden veya videoların yorum kısmından sorduğunuz sorulara elimizden geldiğince cevap vermeye çalışıyoruz.

Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Video size faydalı olduysa beğenmeyi ve abone olmayı unutmayın.

#whatsapp #android #ios