❤️Reels Videosu Nasıl Çekiyor? ????Kamera Arkası ????Öncesi ve Sonrası ????Ankara Türk Mutfağı Haftası 2024

#türkmutfağı #türkmutfağıhaftası #başkentmilletbahçesi
????Ankara Türk Mutfağı Haftası 2024 https://www.youtube.com/watch?v=9xCWapCRKac

Türk Mutfağı Haftası gastronomi etkinliklerinin Ankara ayağı, 23-26 Mayıs 2024 tarihleri arasında Başkent Millet Bahçesinde başladı.
Ankara, tarihi ve kültürel mirasıyla zenginleşmiş mutfağını, coğrafi işaretli ürünleri ve yöresel lezzetleriyle dört gün boyunca sergileyecek. Organizasyon kapsamında, Başkent’in tüm ilçeleri kendine özgü tatlarla etkinliğe katılım göstererek Ankara’nın zengin gastronomi kültürünü gözler önüne serecekler. Yerel üreticilerin doğal ve geleneksel yöntemlerle ürettiği ürünlerin yer alacağı organik pazar, ziyaretçilere eşsiz bir alışveriş deneyimi sunacak.

DEPREM BÖLGESİ UNUTULMADI
Etkinlikte ayrıca “Vefa Mutfağı” adı altında 6 Şubat’ta meydana gelen deprem felaketinden etkilenen ve Türkiye gastronomisinin en önemli şehirlerini barındıran 11 kent, stantlarıyla ve en özel lezzetleriyle yerlerini alacak. Deprem bölgesinden gelen kentler, kültürel miraslarını ve özgün tatlarını ziyaretçilerle paylaşarak, dayanışma duygusunu pekiştirecekler.

Ankara’nın köklü gastronomi kültürünü dünya ile buluşturmayı amaçlayan bu önemli organizasyon, başta T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Ankara Valiliği olmak üzere, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Altındağ Belediyesi ev sahipliğinde, diğer tüm ilçe belediyelerinin katılımı ve sektörel paydaşların hem desteği hem de iştirakiyle organize edilmiş olup, Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) iş birliği ile düzenlenmektedir.
????https://isacoturoglu.com.tr/akm-fuar/turk-mutfagi-haftasi-ankara-2024.html

❤️İnstagram https://www.instagram.com/isacotur/
????Facebook https://www.facebook.com/isacoturBlog/
⚫️Twitter https://twitter.com/isacotur/
????Tiktok https://www.tiktok.com/@isacotur
????LinkedIn https://www.linkedin.com/in/isacotur
????WhatsApp KANAL https://whatsapp.com/channel/0029Va5mqz34NVik3BXJVl1b
????VK https://vk.com/isacotur
????yaay https://yaay.com.tr/isacotur
????WEB: https://www.isacoturavm.com.tr/
????WEB: https://isacoturoglu.com.tr/