2024 Fransa Bisiklet Turu Rehberi: Pogacar'ın Dublesi, Vingegaard, Roglic, Cavendish | Kaçış Grubu

2024 Fransa Bisiklet Turu başlıyor.

Kaçış Grubu'nun 2024 Fransa Bisiklet Turu'na rehber olan ilk bölümünde Caner Eler & İnan Özdemir; İtalya Bisiklet Turu zaferinin ardından Giro-Tour dublesi için start alacak olan Tadej Pogacar, son iki yılın şampiyonu Jonas Vingegaard, yeni takımı Red Bull Bora Hansgrohe ile sarı mayoyu arzulayan Primoz Roglic, Soudal Quick-Step'in genç klasmancısı Remco Evenepoel, INEOS'un takım olarak beklentileri, Mark Cavendish'in 35. Tour de France etap galibiyeti ihtimali gibi 2024 Fransa Bisiklet Turu'nun öne çıkanlarını mercek altına aldı. Keyifli seyirler!

00:00 Kaçış Grubu
01:29 2024 Fransa Bisiklet Turu
06:17 Pogacar'ın Dublesi
18:52 Sepp'siz Vingegaard
23:16 Remco & Roglic
29:50 INEOS
33:05 Diğer Genel Klasman Favorileri
36:48 Mark Cavendish
42:46 Etap Profilleri

#tourdefrance #socratesdergi #kaçışgrubu

Reflect Studio X Socrates işbirliği, "Kırmızı Beyaz" serisini iftiharla sunar. Sen de bu heyecana ortak ol, sınırlı sayıda üretilen serinin bir parçasını üzerinde taşı.

Reflect Studio ve Socrates Dergi birlikteliğiyle hazırlanan ürünlerimize yenilerini eklemeye devam ediyoruz. Satışa çıkan United koleksiyonu da bu birlikteliğin en yeni parçası. Futbol dolu bir yaz mevsimine girerken futbol tarihine saygı duruşunda bulunan tasarımları Socrates hayranlarıyla bu koleksiyonda buluşturuyoruz.
Kaliteli, doğa dostu ve sürdürülebilir malzemelerin kullanıldığı Socrates koleksiyonuna https://reflectstudio.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Socrates Dergi'yi diğer sosyal medya mecralarından takip etmeyi unutmayın!

Podcasts ➡️ https://bit.ly/SocratesPodsApple
https://apple.co/39wSXsM
Twitter ➡️ http://bit.ly/SocratesTwitter
Instagram ➡️ http://bit.ly/SocratesInstagram
Facebook ➡️ http://bit.ly/SocratesFacebook