Telefonda ekran yanığı düzeltme Ekran yanığı çözümü Ekranda sarı leke Uygulama lekesi çözümü

Arkadaşlar uzun zamandır araştırma peşindeydim. Evet ekrandaki sonradan beliren sarı leke kafama çok takılıyor ve çözümü ekran değiştirmek oluyordu. (Mor leke için değildir mor leke ekran sıvısının dağıldığı anlamı taşımaktadır çözümü ekran değiştirmek ama yine deneye bilirsiniz) Şimdi yeni bir çözüm yolu buldum ve test ettim başarılı bir sonuç aldım bunu sizlerlede paylaşmak istedim. Ben bunu yaklaşık 80 85 saat gibi denedim ve sonucuda başlangıca ekledim.
Ekran parlaklığını tam-minimum şekilde sürekli farklı ayarlarda çalıştırın.
Ekranı yan çevirin tam ekran çalıştırın.

Herkesin yaptığı hatalardan biri rgb renk vermeleri oldu ara renkleri göstermediler ve disko ışığı gibi süreleri standart çok kısa veya çok uzun bu yüzden ekran yanığınızda yüzde yüz çözüm bulamadınız. Kendi cihazımda denedim ve olumlu sonuç bulabildim sizler içinde paylaşma ihtiyacı duydum. Bu videomda rgb renk ve ara renkler sırasıyla eşit miktarlarda gösterilmekte. Sizler için çabalıyorum beğenip sonucunuzu cihaz modeliniz ve olumlu-olumsuz yorumlarda bildirirseniz çok mutlu olacağım. Teşekkürler.

Sorunun sebebi telefonunuzun yada tabletinizin ekranın arka planında sürekli aktif olan uygulamaların lekelerini görüyorsanız telefonunuzda ekran yanığı meydana gelmiş demektir. Bunun sebebi sürekli aynı görüntünün ekranda kullanılmış olmasıdır.
Amoled Ekran Ghost Screen Ekran Yanması çözümü