Tüm Hayatın Doğum Tarihinde Saklı | Doğum Tarihinin Sakladığı Sır | Numeroloji Hayat Döngüsü

Mutlaka hayatının bir noktasında; neden hep bunlar benim başıma geliyor, neden hep aynı şeylerle uğraşıyorum, neden bu ülkede, bu evde doğdum, neden, neden, neden... gibi soruları çoğaltabilirsin ve bunları mutlaka sormuşsundur kendine.
Tüm bunların cevabı, yapman gerekenler, yolundaki tüm engelleri aşabilmen için uygulaman gereken evrenler kurallar ve disiplinler, hepsi doğum tarihinde saklı.
Doğum tarihi, senin enerji değerindir. Hangi sayıların enerjileriyle sınanacağın, hangi fırsatların karşına geleceği ve hayat amacına ulaşmak için neleri aşman gerektiğini, doğum tarihine bakarak bulabilirsin.
Bu videoda, doğum tarihindeki enerjiyi hesaplayabileceğin ve sayıların anlamları hakkında kısa bilgiler verdim. Unutmamak gerekiyor ki, numeroloji detaylı olarak incelenmesi gereken, videoda da bahsettiğim gibi, aile, çevre gibi faktörlerle birlikte incelenmelidir. Kısaca her doğum tarihin, bu bilgileri sana sunarken, olumlumu olumsuz mu, hangi yönde daha baskın olduğunu anlamak için, bahsettiğim faktörlerin de incelenip, buna uygun bir plan çıkartılması gerekir.
#Numeroloji #NumerolojiDoğumTarihi #NumerolojiHesaplama

Motion Backgrounds by: "Amitai Angor, AA VFX"
https://www.youtube.com/dvdangor2011

Copy & Paste: Music Info: Long Calming Piano Background by DS Productions
Music Link: https://youtu.be/duWhDWRSWZ8


- Kanalım tamamen saf yükseliş hakkındadır.
Tüm deneyimleri ve yorumları dikkate alıyorum ve her zaman:
Bilgelik, bilgi ve deneyim,
Gerçekte kim olduğumu yeniden yaratıyorum ve sizlerle paylaşıyorum.

Video hoşunuza gittiyse beğenmeyi unutmayın. Yeni videoları kaçırmamak için: http://bit.ly/2ueyMyp tıklayarak abone olabilirsiniz.
Astral Seyahat Teknik ve Yöntemleri: https://bit.ly/2HKYwJw
Meditasyon müzikleri: https://bit.ly/3jGCtSB
İmgeleme yöntem ve teknikleri: https://bit.ly/3bBPfgi
Ruhsal gelişim yöntem ve teknikleri: https://bit.ly/2X11LR8

Ruhsal gelişim değişim, kendinizi keşfetme meditasyon müzikleri, içinizdeki sizi görmek için videolarımız;


Hayatınızın darmadağın olduğunu düşündüğünüz zamanlarda sakın ümitsizliğe kapılmayın. Evrenin işleyiş yasalarına göre; indiğiniz basamaklardan tekrar çıkmanız yakın demektir. Unutmayın, yaşadığınız her şeyin mutlak bir nedeni vardır...

Merhaba, kanalımızda; ruhsal gelişim ve değişim, negatif enerjilerden arınma yöntemleri, olumlamalar, kişisel gelişim değişim,ruhsal yönümüzü keşfetme, içimizdeki gücün farkında olma, doğru yöntemlerle hayatımızı istediğimiz yolda ilerletebilecek eğitici ve bilgilendirici videolar paylaşıyoruz. Siz de bu hayat planımızdaki yolculuğumuzda bizlere eşlik etmek isterseniz kanalımıza abone olmayı unutmayın.
iyi seyiler.

"Sadece isteyin ve istediğinizi bırakın. Unutmayın evren bizim için çalışıyor. Sevgiyle kalın."

İletişim için mail: tr.kanal2030@gmail.com