OSMANLI ŞERBETİ KOLAY KATKISIZ ŞERBET TARİFİ | RAMAZAN ŞERBETİ YAPIMI

Sıcak havalar yaklaşırken serinleten etkisi ile nefis bir şerbet yapalım. Ramazan şerbeti olarak ta yapabileceğiniz bu şerbetin beğeni çok yapımı çok kolay. Sizlere daha çok ulaşabilmem için yorum görüş ve önerilerinizi bekliyorum. ???? Sevgi ile kalın.
#şerbet #içecek #meyvesuyu #hibiskus #doğalhayat
????????
İsti havalar yaxınlaşdıqca sərinləşdirici təsiri ilə dadlı şərbət hazırlayaq. Ramazan şərbəti kimi də hazırlaya biləcəyiniz bu şərbətin hazırlanması çox asandır. Sizə daha çox çata bilmək üçün şərh, rəy və təkliflərinizi gözləyirəm. ???? Sevgi ilə qalın. #şərbət #meyvəşirəsi #hibiskus #naturalife Emelce Ləzzətli Anlar Kanalımda praktik və çox dadlı reseptlər videoları tapacaqsınız.Bizi izləyin. #ottoman #sherbet #saraymutfağı #osmanlımutfağı
????????
As the hot weather approaches, let's make a delicious sherbet with its cooling effect. This sherbet, which you can also make as a Ramadan sherbet, is very easy to make. I am waiting for your comments, opinions and suggestions so that I can reach you more. ???? Stay with love. #sherbet #beverage #fruit juice #hibiskus #naturallife You will find videos of practical and very delicious recipes on my Emelce Delicious Moments Channel. Follow us, please.
Emelce Lezzetli Anlar Kanalımda pratik ve çok lezzetli tariflerin videolarını bulacaksınız.Bizi Takip edin lütfen.